fbpx

Wandelen in de herfst 

Wandel je graag in de Gelderse natuur en ben je benieuwd naar de verhalen over het landschap, de planten en dieren? Dan mag je deze wandelroutes van Geldersch Landschap & Kasteelen niet missen! Onze boswachters hebben hun favoriete routes voor je geselecteerd en voorzien van veel interessante informatie.

  • De interactieve PDF’s zijn ideaal voor op mobiel, maar printen gaat ook prima.
  • Boordevol mooie natuurfoto’s, video’s en wetenswaardigheden.
  • De routes variëren in lengte van 1,5 tot 15 kilometer.
  • We sturen het gelijk naar je op per e-mail. (Check eventueel je spambox)

Vraag de wandelroutes aan

Geldersch Landschap & Kasteelen legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten en producten. Ons volledige privacybeleid kun je hier nalezen.

Veelgestelde vragen

Toegankelijkheid

Op landgoed Mariëndaal, één van de Arnhemse landgoederen, ligt een rolstoelpad van 1,5 km. Ook rondom kasteel Hernen in Hernen zijn de paden goed toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel en rollator. De andere wandelgebieden van de wandel top 5 zijn niet expliciet uitgezocht op toegankelijkheid voor minder validen.

Andere rolstoel-, scootmobiel en rollator (toegankelijke) paden bij Geldersch Landschap & Kasteelen liggen in park de Cannenburch in Vaassen, de kasteeltuin en enkele andere paden op landgoed Staverden, landgoed de Schaffelaar in Barneveld, park Scherpenzeel in Scherpenzeel, landgoed Mariëndaal bij Arnhem en het Laakbos bij Druten.

Mag mijn hond mee?

In het merendeel van de gebieden van Geldersch Landschap & Kasteelen bent u van harte welkom met uw hond. In de meeste gebieden moet de hond aan de lijn. Op een aantal terreinen zijn specifieke losloopplaatsen aangewezen. Let u ook op de richtlijnen die in het gebied staan aangegeven.

© 2021 Geldersch Landschap & Kasteelen