fbpx

Maak kans op een gratis unieke privé-excursie

Boswachter Ben Oosting werkt al ruim 40 jaar op de Zuid-Veluwe. Hij kent de mooiste plekken, spannendste verhalen en weet waar grote kans is om wild te spotten! Dit voorjaar geeft hij eenmalig een privé-excursie voor 2 personen. De excursie wordt verloot onder abonnees die zich inschrijven voor de GLK-nieuwsbrief

Natuur, cultuur & wildspotten

De rondrit begint op landgoed Duno, prachtig gelegen op de stuwwal aan de Nederrijn. Hier geniet je van spectaculaire uitzichten en spontaan ontspringende beken. Andere landschappelijke hoogtepunten zijn de vijverpartijen op Warnsborn en de Groene Bedstee op landgoed Mariëndaal

Omdat de excursie in de avonduren plaatsvindt, is er grote kans op het zien van wilde dieren als ree, vos, konijn en verschillende soorten roofvogels.

Wil jij kans maken op deze unieke en exclusieve rondrit? Schrijf je dan nu in voor de digitale nieuwsbrief van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Privé excursie:

  • Zondag 7 mei 2023
  • In de avond, starttijd in overleg
  • Vertrek vanaf kasteel Doorwerth
  • Onder leiding van GLK-boswachter

Inschrijven kan tot en met 28 februari. De winnaar ontvangt begin maart 2023 per e-mail bericht.

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en maak kans op de privé-excursie.

Geldersch Landschap & Kasteelen legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Alleen als je toestemming geeft, informeren we je over onze activiteiten en producten. Ons volledige privacybeleid kun je hier nalezen. Lees hier meer over  de actievoorwaarden.

© 2023 Geldersch Landschap & Kasteelen