fbpx

Wandelen in de Loenermark 

Zin in een herfstwandeling op de Veluwe? Ga er dan lekker op uit in het prachtige, gevarieerde natuurgebied de Loenermark. In de uitgestrekte bossen en golvende heidevelden leven edelherten, damherten, reeën en wilde zwijnen. Wie weet zie je zelfs de herder de heide op gaan met zijn schaapskudde. Met deze wandelroutes op zak ben je bovendien voorzien van veel interessante informatie.

  • De interactieve PDF is ideaal voor op mobiel, maar printen kan ook.
  • Boordevol mooie natuurfoto’s, video’s en wetenswaardigheden.
  • De 4 routes variëren in lengte van 2,5 tot 13,5 kilometer.
  • Je krijgt de routes direct in je mail. (Check eventueel je spambox)

Vraag de gratis wandelroutes aan

Geldersch Landschap & Kasteelen legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten en producten. Ons volledige privacybeleid kun je hier nalezen.

Veelgestelde vragen

Toegankelijkheid

De rode wandelroute is geschikt om met een kinderwagen te wandelen.

De zwerfkeienroutes gaan deels over smalle paadjes door bos en hei. Deze routes zijn niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Mag mijn hond mee?

In het merendeel van de gebieden van Geldersch Landschap & Kasteelen bent u van harte welkom met uw hond. In de meeste gebieden moet de hond aan de lijn. Op een aantal terreinen zijn specifieke losloopplaatsen aangewezen. Let u ook op de richtlijnen die in het gebied staan aangegeven.

© 2021 Geldersch Landschap & Kasteelen