fbpx

Vijf prachtige wandelroutes!

 🥾 Wandel top 5

Wandel je graag in de Gelderse natuur en ben je benieuwd naar de verhalen over het landschap, de planten en dieren? Dan mag je de Wandel Top 5 van Geldersch Landschap & Kasteelen niet missen! Onze boswachters hebben hun favoriete routes voor je geselecteerd en voorzien van veel interessante informatie.

In het kort

  • De interactieve PDF’s zijn ideaal voor op mobiel, maar printen gaat ook prima.
  • Boordevol mooie natuurfoto’s, video’s en wetenswaardigheden.
  • De routes variëren in lengte van 3 tot 13 kilometer.
  • We sturen het gelijk naar je op per e-mail. (Check eventueel je spambox)

Vraag de wandelroutes aan

Geldersch Landschap & Kasteelen legt je gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze activiteiten en producten. Ons volledige privacybeleid kun je hier nalezen.

Veelgestelde vragen

Toegankelijkheid

De kasteeltuin en enkele andere paden op landgoed Staverden zijn goed toegankelijk met een rolstoel en scootmobiel. De andere wandelgebieden van de wandel top 5 zijn niet expliciet uitgezocht op toegankelijkheid voor minder validen.

Andere rolstoel- en scootmobiel (toegankelijke) paden bij Geldersch Landschap & Kasteelen liggen in park de Cannenburch in Vaassen, rondom kasteel Hernen in Hernen, landgoed de Schaffelaar in Barneveld, park Scherpenzeel in Scherpenzeel, landgoed Mariëndaal bij Arnhem en het Laakbos bij Druten.

Mag mijn hond mee?

In het merendeel van de gebieden van Geldersch Landschap & Kasteelen bent u van harte welkom met uw hond. In de meeste gebieden moet de hond aan de lijn. Op een aantal terreinen zijn specifieke losloopplaatsen aangewezen. Let u ook op de richtlijnen die in het gebied staan aangegeven.

© 2021 Geldersch Landschap & Kasteelen